Skip links
Су вид за дома

Су вид оборудване за дома

Loading

Су вид оборудване – кое е най-доброто за дома?

В статията предлагаме да се запознаете с техническите характеристики на 4 уреда су вид, които могат да се ползват в кухнята в дома.

Широкото използване на вакумно опаковани продукти и нарастващата популярност на здравословното хранене доведоха до появата на нова технология за готвене, Тя се нарича sous vide и повече за нея може да прочетете ТУК. Някои хора са с впечатление, че това са уреди предназначени за професионалната кухня. Но истината е друга. Те могат да се ползват и в дома.

Тази статия предоставя преглед на най-доброто оборудване су вид да домашни условия. така може лесно да се запази естествената сочност на получената храна.

Основни характеристики на уреда SousVide-19

  • Мощност: 1200W
  • Волтаж: 220-240V / 50-60Hz
  • WiFi: Да

Уредът е  с ергономична щипка  подходяща за захващане към разнообразни съдове. Използва се много лесно – има сензорно управление или APP управление през WiFi,  с налични 4 програмирани рецепти (стек, риба, пиле, зеленчуци). Дисплеят на уреда е LED тъчскриин. Готвенето е базирано на цифрово управление на таймера, контролен панел, плъзгач. Постига се точна настройка на температурата с прецизно загряване ± 0,1°С. Притежава: защита от сухо изгаряне и от късо съединение. Предлага се в два цвята: червен и черен металик. Подобен е и уредът SousVide–20, който е с по-висока мощност – 1100W.

Основни характеристики на Caso SV 500

  • Мощност – 1200 W
  • Производителност – 6 л/мин
  • Управление – електронно

Този стационарен модел е сребърна метална кутия с черни декоративни елементи. Продуктите се зареждат и отгоре се пълни вода, за което е необходимо да се свали подвижният капак.

Продуктът е оборудван с електронна система за управление с ярък цифров дисплей и сензорни бутони. Температурата на нагряване се регулира с точност до десети от градуса в диапазона от 25 до 85 ° C. В максимален режим консумацията на енергия не надвишава 1200 W. Има таймер за 99 часа.

Правоъгълният резервоар е изработен от неръждаема стомана. Обемът е от 6 литра. Той е достатъчен за приготвяне на обяд за 4 души.

Основни характеристики на уреда Profi Cook PC SV 1126h3

  • Мощност – 800 W
  • Производителност – 8 л/мин
  • Управление – електронно

Уредът има формата на удължен цилиндър с повдигната дръжка. Долната част е изработена от неръждаема стомана, горната част е от висококачествена пластмаса с метална облицовка и контроли. Отстрани има пружинно заключване с голям лост, пригоден за ръката.

Електронното пълнене на уреда се управлява от сензорни бутони и въртящо се копче, разположено в горния край. Има и малък цифров екран за показанията. Интервалът на контрол на температурата е 0-90°C.

Уредът за су вид е оборудван с прозрачен пластмасов долен ограничител. Той намалява вибрациите и звуците по време на работа. Вътре има нагревателен елемент и малка циркулационна помпа за обмен на течност с интензитет 7-8 л/мин. Той осигурява равномерно разпределение на температурата.

Основни характеристики на уреда су вид Gemlux GL SV800BLRh3

  • Мощност – 800 W
  • Производителност – 8 л/мин
  • Управление – електронно

Уредът от тази марка е предназначен за монтаж върху контейнери с обем от 6 до 15 литра. Има цилиндрична форма, долната част, на която е изработена от тънка неръждаема стомана, а горната част е от удароустойчива черна пластмаса. Ергономичната дръжка с удебелен край предотвратява изплъзването на уреда от ръката. Отстрани има закрепващ елемент, направен на принципа на пружинна щипка.

Електрониката на продукта включва дисплей, показващ температурата и времето за изключване, бутон за превключване и  копче настройка.

Работният блок на устройството се състои от здрава обвивка, нагревател с мощност 800 W и помпа за циркулация на водата с капацитет 8 l/min. Лесно се отделя от захранващия блок за бързо почистване и сушене.

Ако се интересувате за още модели – може да посетите тази страница ТУК. В магазина освен су вид уреди за домашна употреба се предлагат и такива за професионалните кухни.

5/5 (2)

Хареса ли ви този материал?

Оставете коментар

Нямате право да копирате това съдържание.

Разгледай
Дръпни