Huusk – новите японски ножове

японски ножове

Huusk – прочетете за тайната на новите японски ножове.

Дълго време в индустрията за кухненски ножове от висок клас имаше само няколко големи компании, които можеха да определят каквито искат цени. Но сега една стартираща компания преобръща индустрията за кухненски ножове.

Компанията, наречена Huusk, е измислила начин да предложи превъзходен нож (дори най-добрите готвачи в света са съгласни) на сравнително ниска цена.

Запознайте се с Huusk.

Вдъхновената от самураите марка предлага персонализиран японски нож за готвене.

Ножовете Huusk са изработени от неръждаема японска стомана, използвани са традиционни ковашки техники. Същите от векове служат за изковаване на самурайски катани. Този подход произвежда изключително остри ножове, които се използват от собствениците си в продължение на години.

Ножът позволява тънки, прецизни разфасовки и възможност за красива презентация. Така че защо да не внесете тази прецизност и класа в собствената си кухня?

Какво прави Huusk уникален спрямо другите ножове?

Тези японски ножове наистина се открояват. Те изглеждат напълно различни и са съпоставими с ножовете на самураите. Отличават се с качество, дълголетие и индивидуалност.

Острият нож, наследен от самурайската култура, е прецизен инструмент. Може да изглежда опасно остър, но в ръцете на опитен човек всъщност е много по безопасен от обикновените ножове. Не е необходимо да се прилага сила; с лекота нарязва най-тънките филийки.

Наличието на подходящ инструмент за работата прави всичко различно в кухнята Ножът Huusk има удобно захващане с острие, извито според древните самурайски традиции. Този дизайн го при прави използването му да е супер удобен.

Остротата му увеличава значително скоростта на готвене, спестявайки време. С Huusk готвенето наистина се превръща в незабравимо усещане. С него е възможно да се направи перфектната храна, защото вкусът на ястието се влияе повече от очите ни, отколкото от вкусовите ни рецептори. Всъщност физическата привлекателност на процеса на готвене може да увеличи отчетеното удовлетворение от храненето с цели 62%.

Какво прави Huusk толкова специален?

  • Ергономичен дизайн: ножовете за готвачи Huusk са проектирани да имат перфектното захващане. Кривите на дръжката и острието създават баланс, който води до силно захващане и рязане без усилие.
  • Безопасен: при обикновените кухненски ножове тъпите ръбове не са безопасни. Всъщност ножът с тъпи ръбове е по-склонен да се подхлъзне, тъй като трябва да приложите повече сила, за да направите разрез. Изключително острият нож Huusk е изключително безопасен в ръцете на истински готвач.
  • Ниска цена: компанията продава този нож само за $ 29 (ако е с 50% промоция). Huusk предлага високо качество на ниска цена. Изработен е от неръждаема, устойчива на корозия японска стомана.

 

 

2.25/5 (16)

Хареса ли ви този материал?

Прочетете също:

Едно мнение за “Huusk – новите японски ножове

  1. Връзка към: Първа помощ в кухнята - CHEF & GASTRO

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нямате право да копирате това съдържание.