Skip links
Снейлс Ланд ООД

„Снейлс Ланд“ ООД – хибернирани охлюви

Loading

Днес ще ви представим продукцията на фирма „Снейлс Ланд“ ООД, регистрирана като животновъден обект.

Продукцията на фирма „Снейлс Ланд“ ООД е от живи хибернирани охлюви от вида Helix Aspersa Maxima, които се предлагат на пазара от 2020 година. Направени са всички необходими лабораторни изследвания на охлювите. Спазени са законовите рамки: чл.137 , ал.6 от ЗВМД и Наредба 44 за ВМИ.

Как се отглеждат тези охлюви?

Тези охлюви се отглеждат по френска технология в чиято основа е уважението към природата. Екологичното им отглеждане е от първостепенна важност. Производителят споделя, че „храната, с която се храним и която е от изключителна важност за нашето съществуване, трябва да е полезна, балансирана и не на последно място – вкусна.“ Именно такива са и охлювите, които развъжда фирма „Снейлс Ланд“ ООД – вкусни, здравословни и полезни.

Каква храна са охлювите?

Охлювът като храна е доказал своите качества във времето. Това е изключително популярен деликатес в страни като Франция, Италия, Испания, нашата съседка Гърция и др. Много ресторанти са станали известни именно с предлагането на такъв вид храна, която е наистина кулинарно изкушение. В България все още не е достатъчно популярна храната приготвена с охлюви.

Охлюви

При производството на охлюви фирма „Снейлс Ланд“ ООД разчита на екипната работа.

Един добър продукт е взаимноизгоден за всички страни. Така ще има наистина постигнати успехи както за производителя, така и за ресторантите. Охлювите се предлагат хибернирани  целогодишно на пазара на цена 9 лв за килограм.Температурната зона за съхранение на продукта е около +5 градуса по Целзий. Те са със срок на годност 90 дни.

Методите за удължаване на срока на годност на продукта са:

Екипът на „Снейлс Ланд“ ООД вярва, че готвач, който се довери на охлювите като продукт за приготвяне на ястия, ще придобие популярност и лоялни клиенти. Освен всичко изброено до тук е важно да се отбележи, че фирмата в своя екип има готвач с доказани качества. Това също е голямо преимущество, защото може да даде полезна консултация при приготвянето на този деликатес. Без съмнение, всеки ресторант, включил в менюто си ястия с охлюви ще жъне успехи.

Ако този производител Ви е заинтригувал, ето неговите координати:

„Снейлс Ланд“ ООД е с адрес обл. Варна, с. Кичево, месностст Куру Дере 097

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/Snailsland-116421453523911

 

4.29/5 (7)

Хареса ли ви този материал?

Оставете коментар

Нямате право да копирате това съдържание.

Разгледай
Дръпни