Skip links

Български производители

CHEF & GASTRO подкрепя българските производители

Обръщаме се към българските производители със специално предложение.

CHEF & GASTRO е строго фокусиран върху една цел – да насочи вниманието на потребителите към кулинарията и ресторантьорския бизнес. Ето защо, ние приемаме като своя лична кауза да свържем професионалните готвачи с производители на хранителни продукти в България!

Ние смятаме, че е необходимо да се предостави повече информация на готвачите къде да отрият локални и регионални продукти от български производители и как да работят с тях. За да може менюто в ресторанта да бъде вкусно и качествено е от особено значение в рецептите да се внедрят сезонни продукти.

Тук се сблъскваме със следния проблем: или повечето готвачи не знаят как да се снабдят с тях или пък на собственика на ресторанта му е по-лесно да пазарува от голям доставчик. Така българските производители остават встрани или просто незабелязани от бизнеса.

Ние искаме да променим това!

Нашето предложение

Let's talk.

CHEF & GASTRO предоставя платформа на българските производители да представят своите продукти в лицето на нашия уебсайт.

Ние ще направим връзката между вас и професионалните готвачи. Не се колебайте да се свържете с нас! Моля, оставете вашите координати във формата за контакт, за да помогнем вашите продукти да станат още по-атрактивни и търсени от български готвачи.

Нямате право да копирате това съдържание.

Разгледай
Дръпни