Skip links
I-Cash ай кеш

I-CASH – иновативен помощник за ресторанта и бизнеса

Loading

[ux_image id=”15947″ visibility=”show-for-small”]
[ux_banner bg=”15951″ bg_size=”original” bg_color=”rgb(255,255,255)” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” bg_pos=”51% 47%” link=”https://v5.icash.bg/registration?referral=cgv3ibdudzw”]
[/ux_banner]
[message_box bg_color=”rgb(252, 163, 17)” text_color=”light” padding=”13″]
[row_inner v_align=”middle” h_align=”center”]
[col_inner span=”5″ span__sm=”12″]
[ux_text font_size=”1.5″ font_size__sm=”0.75″]
Афилиейт линк*
[/ux_text]
[/col_inner]
[col_inner span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”]
[button text=”Поръчайте тук” style=”gloss” size=”xsmall” radius=”16″ expand=”true” link=”https://v5.icash.bg/registration?referral=cgv3ibdudzw” target=”_blank”]
[/col_inner]
[/row_inner]
[/message_box]
[gap]

Какво е I-CASH и защо го определяме като иновативен помощник за ресторанта и бизнеса?

Продължаваме серията интервюта с амбициозни и предприемчиви млади хора, които модернизират ресторанта в наши дни. Новостите са тук и предстоят. Представяме ви креативния екип, който създава складов и търговски софтуер I-CASH. Той обединява хора с разностранни интереси, но с една обща цел: бизнесите в България да не спират да се развиват и да подобряват качеството на услугите, които предлагат.

Ето и кратко професионално представяне на създателите на софтуера:

Калин

Калин има завършено образование и богат опит в сферата на компютърните технологии. Инициира създаването на I-CASH, тъй като е осъзнал липсата на модерно софтуерно решение на българския пазар, което да бъде верен помощник на всеки бизнес.

Иван

Иван има завършено образование в областта на общата възрастова педагогика, но неговата страст са информационните технологии. Познава добре ресторантьорския бранш и мечтае да види неговото развитие.

Емануила

Мони е завършила “Детска и предучилищна педагогика”. С нейните иновационни методически подходи, тя предразполага всеки нов клиент да се запознае с I-CASH и му помага да развие пълния потенциал на неговия бизнес.

Рая

Рая изучава “Технологично предприемачество и иновации в ИТ” и “Право”, а през изминалата година е завършила  “Международни отношения”. Обича да преплита всички свои интереси и знания и да ги прилага на практика.

Андрей

Анди изучава “Компютърни науки”. Той е комуникативен, дисциплиниран и отдава внимание на всеки един детайл. Неговите качества и умения му помагат да бъде мост между клиентите и продукта.

Петя

Петя изучава “Чешка филология”. Присъединява се към екипа след като прекарва половин година в Прага, учейки в Карловския университет и участвайки в екипа на Червения кръст, където помага физически и емоционално на украинците избягали от войната. Сега прилага предишния си опит и качества в сферата на обслужване на клиенти.

Колко време отне неговата крайна реализация?

През 2019 година започнахме работа по сегашната версия на продукта. Последните четири години не сме спирали да добавяме нови функционалности и да го адаптираме за нуждите на всеки бизнес.

С какви трудности се сблъскахте при осъществяване на идеята си?

Най-голямата ни трудност е наличието на фирми в България, които се стремят да прикриват дребни суми, вместо да търсят подобрение на услугите, които предлагат.  Разбира се, има такива, които наистина имат усет за правене на бизнес, но нашата мисия е все повече собственици и управители да мислят по този начин. Убедени сме, че принципи като честност, прозрачност и амбиция за развитие биха довели до устойчиви успехи на всеки тип бизнес.

За кого е предназначен като цяло I-CASH? Обяснете 3-те основни сектора във вашия софтуер?

Той е предназначен за всеки вид бизнес: малък, среден и голям. Разработили сме разнообразни функционалности, които са разпределени в различни абонаментни планове, спрямо нуждите на типа бизнес. Фокусирали сме се върху ресторантьорската индустрия и върху хранителните и нехранителните търговски обекти.

Когато предлагате своя софтуер, кои са най-важните точки, върху които купувачът трябва да обърне внимание?

Нашият софтуер, освен по функционалности, има особени характеристики, които го различават от типичния търговски софтуер. Клиентите следва да обърнат внимание на тях:

  • Софтуерът е облачно базиран. Поемаме ангажимента, системата да стои на наша инфраструктура, вместо на собствена локална система;
  • При нас не е необходимо да се правят архиви. Случва се изцяло автоматично;
  • I-CASH свързва всички периферни устройства (търговско оборудване). Това позволява изпращането на поръчки към бара, кухнята, дори от масата на клиента.

Каква помощ получава ресторантьорът с този софтуер?

С I-CASH, ресторантьорът предоставя по-бързо и модерно обслужване на своите клиенти:

  • Режимът  “Remote POS” позволява на всеки служител да маркира артикули, да отпечатва касови бележки и да изпраща нефискални бележки на персонала на кухнята или бара от разстояние, дори от личния си или служебен мобилен телефон. Това допълнително удобство повишава ефективността, намалява грешките и подобрява цялостното изживяване на клиентите в ресторанта.
  • Модулът “Работа по маси” позволява на служителите да отбелязват кои маси обслужват и какви са техните поръчки.
  • Персонализирано електронно меню. Предлагаме изработването на меню, което да се интегрира към софтуера.  Клиентът ще има възможност да сканира QR код/ NFC таг и да отвори менюто на собствения си мобилен телефон, откъде да повика сервитьор, да поръча каквото желае, да си плати сметката и т.н. Поръчката автоматично бива подадена към бара и кухнята за осъществяване.

Отвъд обслужването на клиентите, I-CASH помага за проследяване на складова наличност и извършване на инвентаризация.

  • Служителите в кухнята имат възможност лесно да въвеждат и проследяват доставките, включително сроковете на годност на стоките и партидните номера. Предлагаме функционалности като импортиране на доставки и въвеждане, чрез маркиране с баркод скенер.
  •  Продуктът има функционалности като ревизия, бракуване и помага за направата на оценка на материалните запаси.

Може ли да твърдим, че ползването на вашия софтуер ще намали стреса в ресторанта и ще минимизира разходите?

Да! Той минимализира времето и усилията при извършване на ревизия и следене на склад. Скъсява времето за обслужване на клиент, а собствениците на ресторантите могат да бъдат спокойни, тъй като по всяко време могат да бъдат наясно какво се случва с техния ресторант и да се предпазят от кражби.

Пояснете как точно става закупуването на I-CASH и ще има ли той ъпдейти във времето, какви могат да бъдат?

Той се предлага с месечен или с годишен абонамент. Всеки, който желае може да се регистрира на www.icash.bg и да получи напълно безплатно месечен достъп до софтуера. При началото на работа с нас, ние съдействаме с инструкции, ръководства и съвети как да използва системата по най-добрия за бизнеса му начин.

Непрестанно добавяме нови функционалности и подобряваме текущите- към момента сме във финалния етап на интеграция с продуктите на финтех компания. Тази колаборация ще позволи на сервитьорите да работят изцяло дистанционно с телефона си – да маркират, да подават команди към касовия апарат, дори да превърнат мобилното устройство в ПОС терминал, за да приеме и плащането с карта и т.н.

Каква е вашата визия за ресторантьорската индустрия след 5-10 години на база развитието на софтуера в тази сфера?

Нашата визия е ние да бъдем софтуера, който оптимизира всички процеси по обслужване на клиенти и управление на ресторант и по този начин да предоставим възможност на ресторантьорите да се фокусират върху своята истинска страст, а именно – приготвянето на вкусна и висококачествена храна и грижа към всеки клиент.

Възнамеряваме да го постигнем като непрекъснато следим тенденциите в световен мащаб и добавяме нови възможности, които да отговарят на нуждите на тази индустрия, например интеграция с робот сервитьор.

Какво ще пожелаете на нашите читатели?

Бъдете здрави, амбициозни и успешни! Не спирайте да развивате своята страст и да се стремите към усъвършенстване! Мечтите се сбъдват!

[ux_image id=”15947″ visibility=”show-for-small”]
[ux_banner bg=”15951″ bg_size=”original” bg_color=”rgb(255,255,255)” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” bg_pos=”51% 47%” link=”https://v5.icash.bg/registration?referral=cgv3ibdudzw”]
[/ux_banner]
[message_box bg_color=”rgb(252, 163, 17)” text_color=”light” padding=”13″]
[row_inner v_align=”middle” h_align=”center”]
[col_inner span=”5″ span__sm=”12″]
[ux_text font_size=”1.5″ font_size__sm=”0.75″]
Афилиейт линк*
[/ux_text]
[/col_inner]
[col_inner span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”]
[button text=”Поръчайте тук” style=”gloss” size=”xsmall” radius=”16″ expand=”true” link=”https://v5.icash.bg/registration?referral=cgv3ibdudzw” target=”_blank”]
[/col_inner]
[/row_inner]
[/message_box]
[gap]
4.62/5 (13)

Хареса ли ви този материал?

Оставете коментар

Нямате право да копирате това съдържание.

Разгледай
Дръпни